Termijnaanbod

Om aanbod op lange termijn aan te kunnen bieden is het slim om termijnaanbod te gebruiken.

Dit doe je aan de hand van je reguliere periodes dus het is niet nodig om een aparte regel aan te maken. Je maakt allereerst een prijsgroep aan voor de desbetreffende exporteur om vervolgens de termijnlijst in te vullen. Je kan de termijnlijst vullen door bij de desbetreffende prijsgroep op het bewerkingsicoontje (de drie stippen onder elkaar) te klikken en dan te kiezen voor ''prijzen vullen''.

Artikelen die je niet op lange termijn aan wilt bieden hoef je niet in te vullen. De exporteur zal deze regel dan als regulier aanbod blijven zien.

Prijsgroepen aanmaken

Op deze pagina kan je een prijsgroep aanmaken.

Je kan iedere groep een eigen naam geven. Vervolgens selecteer je of de prijzen “af-tuin” of “geleverd” zijn. Tenslotte is het belangrijk om de desbetreffende exporteur(s) aan de prijsgroep toe te voegen.

Prijzen ingeven

Als je de prijsgroep hebt toegevoegd moet je de prijzen gaan vullen. Je kan de prijzen vullen door bij de desbetreffende prijsgroep op het bewerkingsicoontje te klikken (drie stippen onder elkaar) en dan voor prijzen in vullen te kiezen. Op die pagina kan je per artikel aangeven wat de prijs is van de artikelen. Als je de reguliere prijzen over wilt nemen kun je op de button ''regulieren prijzen overnemen'' klikken.

Merel Prins

Geschreven door Merel Prins

Merel verzorgt de marketing en communicatie rondom FloraXchange en zorgt ervoor dat de gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Deze pagina is wo 13 januari om 15:16 voor het laatst gewijzigd