Honselersdijk, 23 oktober 2014. Een van de grote voordelen om een transactie via FloraXchange te laten verlopen is dat het nu ook mogelijk is om stickerinformatie toe te voegen aan een order. De exporteur kan zelf een sticker ontwerpen bij het plaatsen van een transactie. De kweker kan deze stickers vervolgens uitprinten en toevoegen aan zijn assortiment.

Ron Toet van E. den Dekker is erg enthousiast over deze nieuwe functionaliteit. ‘’Wij worden heel vrolijk van het feit dat we nu vanuit één systeem orders en bijbehorende stickers kunnen versturen. Ieder kweker die aan ons levert, werkt reeds met FloraXchange en kan daardoor heel eenvoudig zelf de bijbehorende stickers van een order uitprinten. Zodra de binnenmeldsticker op de tray en de eindklantsticker (van bijv. de Jumbo) op de pot aanwezig zijn, kan deze nu nog sneller verwerkt worden.”  

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbod gerelateerde zaken van de kweker. Naast snijbloemen biedt FloraXchange ook kamer- en tuinplanten, perkgoed en planten aan. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl. Als u vragen heeft over FloraXchange kunt u het beste contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.