Gebruik je android telefoon en/of tablet nu om een special onder de aandacht te brengen

Via FloraXchange is het nu mogelijk om ‘speciale producten’ extra onder de aandacht te brengen onder de door jouw geselecteerde exporteurs die jou volgen. De special wordt niet alleen verspreid via het dashboard maar ook via de FloraXchange Today van de door jouw geselecteerde exporteurs.

Hoe het werkt

Het is nu alleen nog mogelijk om de special uit te zetten via een Android toestel. Als je de FloraXchange App opent zie je de optie ‘special toevoegen’ direct op je beginscherm. Vervolgens klik je op + om een nieuwe special toe te voegen. Je maakt een foto van de special en je klikt op verder om alle informatie over de special in te voeren. Dit sla je op en vervolgens geef je aan onder welke exporteurs je de special onder de aandacht wilt brengen. Deze exporteurs zien de special terug op hun tijdlijn, de FloraXchange Today en onder aanbod op FloraXchange. Alle exporteurs met een VMP koppeling krijgen deze special ook automatisch in hun eigen software. 

Delen

Als je de special hebt opgeslagen is het ook nog mogelijk om de special via de mail, WhatsApp en social media kanalen te delen.

Let op: Het is de bedoeling dat je de geplaatste Specials alleen laat bestellen via FX, omdat deze de ingegeven aantallen dan virtueel aftelt. Op = op.

Heb je de FloraXchange App nog niet op je Android toestel? Download deze dan eerst in de App Store. Vervolgens kun je met je normale FloraXchange gegevens inloggen.

Heb je vragen over de Special? Neem dan gerust contact op met mijn collega Jan van der Lans via 0174-725490 of 06- 22660750.